Alege produse diferite Zoft Gum Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotentaZoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
Comanda Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta


Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta

Iata de ce guma Zoft Virility e cel mai eficient mod de a combate scaderea virilitatii!

Fiecare bucatica de guma contine un sistem revolutionar de eliberare care in mod oral aduce 120mg cantitate de ingrediente active care sunt absorbite direct in sange. Acest sistem de eliberare se bazeaza pe componente microscopice care sunt eliberate prin mestecare si sunt imediat absorbite in tesutul cavitatii bucale prin capilarele ce se gasesc aproape de suprafata. Acest proces permite suplimentului sa fie absorbit in cateva secunde si rezolva problemele de solubilitate si de absorbtie care insotesc tratamentele traditionale.

Absorbtia orala e pana la 90% eficienta, permitand corpului sa utilizeze toti nutrientii necesari. Spre deosebire de suplimentii dietetici luati ca si pastila o data pe zi, mestecand guma va permite sa bombardati continuu sistemul, suprimand simptomele de diminuare a virilitatii, facandu-va sa va simtiti mai bine si mentinandu-va respiratia proaspata in acelasi timp. Puteti sa va bucurati de gust si de beneficiile gumei Zoft Virility pe tot parcursul zilei.

Capsulele conventionale sau tabletele normale de suplimenti se iau in general cu apa si trebuie sa parcurga sistemul digestiv. Metoda tabletelor aduce o cantitate de supliment mai mare decat cea pe care corpul o poate controla, deci corpul elimina o parte importanta din el. Guma Zoft Virility e ingerata fara apa prin membranele bucale, deci o parte mai mare de supliment ajunge la destinatie si este retinuta in corp.

Guma Zoft Virility e un amestec unic de plante care au fost folosite multi ani pentru a spori dorinta sexuala si a imbunatati performanta prin sporirea puterii si duratei erectiei. Aceste plante includ un numar de afrodisiaci naturali, incluzand horny goat weed si frunza de damiana, precum si un numar de plante care imbunatatesc functia erectila.

Pentru a intelege cum amestecul de plante afecteaza si imbunatateste functia erectila, trebuie inteles cum functioneaza faza de stimulare a ciclului sexual. Faza de stimulare, denumita si faza de excitatie, e partea intiala a actului sexual, fiind urmata de activitatea sexuala. E momentul cand are loc erectia, dupa stimulul visual, tactil si de orice alt fel senzorial. Acesta duce la cresterea pulsului si a presiunii sanguine si duce la erectie.

O erectie este un eveniment complex care implica glanda pituitara din creier si hormonul testosteron. Corpul penisului normal e format din 2 corpi erectili, denumiti corpii cavernosi, care incep de la osul pelbis si se extind pana aproape de capul penisului. Corpii sunt muschi moi si vase de sange care formeaza un tesut spongios.

Camerele din tesutul spongios reprezinta o colectie de vase de sange care devin inundate cu sange cand sistemul nervos e stimulat in timpul fazei de excitatie. Cand nu sunteti excitat sexual, camerele penisului sunt deschise si permit sangelui sa curga prin camere. Cand sunteti excitat, camerele raman deschise dar portile de iesire se inchid. Cand portile de iesire se inchid, sangele ramane in penis si asta duce la erectie. Guma Zoft Virility contine plante naturale cunoscute ca imbunatatesc fluxul sanguin. Fluxul sanguin sporit aduce mai mult sange in penis in timpul excitatiei, conducand la o erectie mai mare, mai puternica si mai ferma.

Zoft Virility marirea penisului, erectie, erectii, impotenta
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR